Parlar del Club Sarroca Bàsquet és parlar de bàsquet a Sant Martí Sarroca. Constituït aquest any  2020, tot i les dificultats viscudes durant aquests darrers mesos, el Club Sarroca  Bàsquet és un club esportiu sense ànim de lucre que té com a finalitat el foment i la pràctica de l’activitat esportiva del bàsquet.

FORMACIÓ I COMPETICIÓ

Un dels principals objectius del club és la formació continua de tots aquells que vulguin practicar el nostre esport al nostre poble i voltants. Per això hem creat un equip pels més petits que comencen a botar la pilota, sense oblidar-nos dels més grans que encara sentim la passió del bàsquet.

Comptem amb diferents equips masculins i mixtes, on una de les nostres il·lusions seria aconseguir formar diversos equips femenins en les diferents categories. Actualment al poble practiquen el bàsquet en categoria pre-mini, mini, infantil i sènior, fins arribar a un infatigable equip de veterans.

Així mateix, tenim un equip d’entrenadors que inculquen als jugadors els nostres tres pilars fonamentals per a aconseguir l’ÈXIT, que són, la formació i perfeccionament tècnic-tàctic dels nostres jugadors/es, inculcar valors esportius i humans, i la diversió, tot gaudint amb la pràctica d’aquest esport.

El club sempre unit!
1, 2, 3 Sarroca!!!🏀