PER QUÈ SER SOCI / SÒCIA?

Aquestes són algunes de les raons de perquè ser socis / sòcies del Club Sarroca Bàsquet:

  • Vincular-se com a soci / sòcia a un club esportiu significa solidaritat, participació social, companyonia, integració, treball en equip i comunicació.
  • Ens dona un vincle emocional amb l’esport i els seus valors.
  • Més socis / sòcies significa més difusió i presència a la nostra comarca, fent que nous públics i patrocinadors s’apropin a nosaltres.
  • Podràs conèixer les diferents activitats del club, exposar la teva opinió, contribuir de forma important al manteniment dels equips.
  • Recolzar categories esportives de base és gratificant.
  • Perquè estimeu l’esport i especialment el BÀSQUET!

AVANTATGES:

– Descomptes en el preu dels productes del club. Per exemple, si et fas soci/a del club podràs adquirir l’equipació per partits a un preu de 30€ enlloc de 40€.

– Descomptes en activitats organitzades pel club (camputs de tecnificació, torneig 3X3, entre d’altres).

– Descomptes d’un 10% sobre els preus de venda al públic a la botiga NO4 Esports de Vilafranca del Penedès.

– Descomptes en assegurança de vehicles amb l’entitat FIATC, trucar al 651858936.

COM SER SOCI / SÒCIA?

Omple el formulari d’alta com a soci/a que trobaràs a continuació al final d’aquest redactat en forma d’ENLLAÇ: https://forms.gle/P2f9xkJxjSE59GFs5.

Un cop emplenat el formulari heu de fer un pagament de 40€ al número de compte del club Sarroca Bàsquet que és el següent: ES74 0081 1628 1700 0114 3625 indicant SOCI/A NOM i 1er. COGNOM i 21/22. D’aquesta manera: (Soci Iván Hita21/22).

Al completar aquest procés serà sòcia o soci del Club Sarroca Bàsquet per la temporada 2021/22 i li donarem un CARNET DE SOCI/A en físic amb les seves dades per a la temporada actual (finalitza a l’inici del setembre del 2022).

Si teniu dubtes, podeu contactar amb nosaltres (anar a contacte).