Contents, des de l’entitat esportiva Club Sarroca Bàsquet, us volem comunicar que estem començant a retornar a l’esperada «normalitat». La tornada als entrenaments amb l’equip complet en totes les nostres categories esportives, a més de la proximitat de l’inici de les competicions després de setmana de Setmana Santa, fan que es respiri un aire d’esperança dels membres i jugadors/es del club. Tot i que no deixem d’estar molt conscients de que hem patit una mala etapa i que encara patim les conseqüències, així doncs, una bona notícia de tant en tant no fa mal a ningú.

Posant-nos en context, l’any passat es va iniciar al món una pandèmia que va afectar en tots els àmbits possibles i evidentment, l’esport no va ser una excepció. A nosaltres ens va afectar en especial, ja que ens va coincidir just amb la creació de l’entitat i se’ns van presentar dificultats que en situacions normals, no haguéssim hagut d’afrontar, però no ens va ser cap excusa. Tot i això, nosaltres capficats i amb ganes de tirar el projecte endavant, amb el nostre objectiu ben clar; que la gent del poble i proximitats pugui gaudir del bàsquet a Sant Martí Sarroca amb totes les garanties de formació, diversió, competició i valors. Fins al punt d’avui, on actualment tenim més de 40 membres del club i augmentant, amb equips en les categories Escola/Pre-Mini, Mini, Infantil i Sènior.

La pandèmia ens ha limitat en molts aspectes, fins a arribar al punt de cancel·lar entrenaments o tenint sort, poder fer-los amb grups reduïts de sis nens i nenes, i és que sabem de primera mà que si es fan les coses bé, podem tirar endavant qualsevol objectiu i poder fer front a totes les adversitats possibles. Nosaltres tot i les complicacions que se’ns han presentat hem volgut donar alternatives en tot moment per als participants de les nostres activitats esportives. Les famílies ho saben, que el nostre compromís per a que els seus fills/es puguin realitzar activitat física tot i la situació presentada ha sigut total, això sí, sempre seguint les mesures de seguretat que estaven presents en tot moment. Deixant ben clar des del primer moment que el motiu per el qual hem creat aquesta entitat és totalment vocacional, sentint il·lusió i passió per el bàsquet tot volent-ho transmetre a la resta de martinencs i martinenques per a que el gaudeixin.

Volem acabar aquest comunicat, donant les gràcies a totes les persones que han estat lluitant envers la COVID-19 i que han fet possible que a hores d’ara, es pugui practicar esport amb més «llibertat», tot desitjant que la situació vagi a millor i puguem gaudir de l’activitat física que és molt important, en el nostre cas amb el bàsquet.