Derrota del júnior, que tot al contrari que al partit anterior, en aquest hem sortit molt més concentrats i intensos i hem marxat amb un 15-11 al primer quart.

En fred i recordant moments del partit trobo que a la que hem baixat la intensitat defensiva i la concentració, el físic del rival i el nombre de jugadors ens superava en moltes situacions sota de cistella. Tot i aquestes desconnexions a falta de 4 minuts d’acabar, els nois s’han aixecat fins a empatar el partit 35-35, a partir d’aquí el partit s’ha convertit en una anada i tornada fins que la balança s’ha decantat cap al seu costat.

Molt orgullós de l’equip, tots ho han d’estar, Júnior C és molt més complicat que ser Cadet D i ho estan afrontant amb molta valentia, ganes i actitud. M’encanta el progrés i crec que tots tenim ganes de seguir, així que seguiim🔥🔥💙

Normalment mai veureu que dic això, prq MAI es perd per l’àrbit, MAI. Només volia resaltar que l’equip rival ha llençat 38 tirs lliures, no sé si ho havia vist mai això😂