Partit on hem sortit sorprenentment bé, dic sorprenent perquè en teoria era el equip més fort, un boníssim primer quart fent les coses molt bé menys els últims 2 minuts ens ha portat a un 29-19, ja veiem què ells eren superiors tècnicament, tenien els fonaments molt ben treballats, entrar, fintes, moure’s, passades.. Tot i així nosaltres hi posàvem mes ganes.

Tot i això els 2 últims minuts del primer quart ens em començat a apagar i ja no hi ha hagut reacció, 37-10 al segon quart.. Poc més a dir, ens hem de donar compte de que no és pot baixar el cap s’ha de seguir fent fer lo bàsic i fer-ho bé, és molt important, al final el marcador ja és igual, només ens hem de centrar en l’aprenentatge d’aquest partit i és què en entreno és molt important acabar bé les entrades, donar bé els passes i fer tots els fonaments ben fets, prendre’s seriosament l’entrenament per després aplicar-ho al partit.
Entenc els jugadors què sempre perdre contra rivals més forts els faci desmotivar-se, però al final no ens podem queixar si no apliquem els fonaments bàsics, també mentalment em de seguir treballant 💪🏻