Els que heu estat presents durant el partit, crec que ja heu vist que es un resultat «enganyós».

Penso que no podríem haver començat millor el partit, hem marxat 10-17 al finalitzar el primer quart, al segon ens hem col·locat 20-20 i hem començat el tercer només 4 punts avall.

El pla de partit ha sortit MILLOR QUE MAI, concentrats, organitzats i decidint molt i molt bé. Al descans podríem haver anat per davant, de no haver errat tantes ocasions fàcils… Avui ens ha penalitzat la falta d’encert i la falta de confiança de l’últim quart. Per tot lo demès, la Judit i jo estem molt però molt orgullosos del partit avui.
Es difícil veure que hem jugat un gran partit després d’una derrota així, però hem de creure en el treball que estem fent, està donant resultats, treieu-vos la rabia de sobre i quedeu-vos amb lo positiu per seguir currant com ho estem fent 💙💙