Crec que aquesta victòria fins i tot arriba massa ràpid, els hi he dit mil cops que el resultat no és el que ens ha d’importar d’aquests amistosos, però l’hem aconseguit gràcies a la bona feina en la gran part de partit.

Estem aprenent molt i molt a saber quin és el moment en el que hem de còrrer al contraatac, el parell de jugades en estàtic no pensava que estarien tant aconseguides (tot i que s’han de treballar molts més aspectes d’aquestes), la defensa molt més intensa que en el partit anterior.

En resum, partit bastant complert que s’acosta als objectius que marquem com equip, hem de seguir treballant en la pressa de decisions i no estancar-nos en només dues jugades i prou, falta molt de treball però gràcies a dies com avui crec que els nens i jo veiem que anem per bon camí, seguim🔥🔥