Primera derrota:

Avui ha estat un partit molt complicat a comparació amb el primer, com haureu pogut apreciar.

1r període- Els nois s’han trobat amb jugadors més grans que ells, fet que els ha fet anar més espantats; s’ha de dir que ells també s’han aprofitat de l’alçada de certs jugadors per superar-nos en punts.
Resultat: 4-9

2n període – L’encert del rival i els nostres pensaments han fet que tinguem una davallada, cosa que ha quedat reflectida al marcador.

3r període – sortim de la mitja part amb moltíssimes ganes, molt actius en defensa i molt bons atac, però la sort a l’hora d’encistellar no ha estat de la nostra banda i, novament ens hem trobat amb menys punts.
Resultat: 7-3

4t període- Últim període. Els peques no han tirat la tovallola i han lluitat cada pilota possible per tenir la possessió, provocant molts contraatacs. Així doncs podríem afirmar que la posessió de pilota ha estat clarament del Sarroca la major part del quart, però malauradament, la sort s’ha esvaït aviat…

Només volia felicitar a tots i cadascun dels nens que han lluitat fins l’últim moment, a la afició i també als rivals. Tots hem d’aprendre a guanyar i a perdre i quina millor manera de fer-ho que gaudint del bàsquet!

Avui els nens mereixen un bon dinar, que s’ho han guanyat!

Enhorabona. Seguim, Sarroca! 💪🏻🖤❤️