Un partit on avui els nens necessiten un llarg descans, com menys es moguin millor😂

Res més a dir del que hem comentat entre els pares, em quedo amb una frase de la Mari on diu «hoy como si hubieramos ganado» i té tota la raó del món i m’encanta que es vegi des de fora igual que com ho veiem des de dins.

S’han de pulir situacions d’atac en estàtic, tenir més calma controlant el marcador fent un pase més, però en línies generals avui considero que hem fet el millor partit des de que estic aquí.

Sòlids en defensa, ràpids al contraatac, tothom aporta, tothom sent l’equip i el viuen molt dins, no deixa de ser un «hobby» però el bàsquet s’ha de viure com l’han viscut ells.

Tinc moltes ganes de que tinguin la recompensa de la victòria i veure el resultat a favor al final de partit, si treballem així arribarà, n’estic segur. Derrota dura ja que s’ha decidit el partit en els instants finals, després d’anar guanyant la major part del partit, tot és aprenentatge, a aixecar el cap i a seguir💙🔥🔥