En primer lloc, felicitar el rival, per vindre amb 7-8 i fer el partit que han fet, 2 jugadors alts i corpulents que han sabut aprofitar-ho molt bé, el meu respecte cap a ells.
Ara ve, el PARTIDÀS que han fet els nostres cadets, i ho escric en majúscules perquè no hi ha supermajúscules, si no seria de supermajúscula… Contra un rival que a l’anada vam perdre de 32, avui hem acabat perdent de només 8 punts. El treball del nostre cadet ha sigut admirable en tots els sentits, concentració, actitud, ganes.. Estem molt contents i orgullosos i per nosaltres és una victòria immensa haver aconseguit fer el partit que avui s’ha vist.
Felicitar els nois perquè s’ho mereixen i a seguir per aquesta línia que sens dubte la victòria arribarà ben aviat.

La fotografia defineix a la perfecció el que avui hem sigut, UN EQUIP.